>Franse Adventskalender

>De hele maand december is de vierde editie van de adventkalender van het Frans Bureau voor Toerisme online op www.franceguide.com/nl. Met dit Internetspel tellen het Frans Bureau voor Toerisme, in samenwerking met de regio Midi-Pyrénées, en de bezoekers van de site samen de dagen af tot en met Kerst.
Deelnemers kunnen zich aanmelden op www.franceguide.com/nl en tot en met 25 december elke dag een poortje openen. Door de vraag van de dag te beantwoorden, maken de spelers kans op één van de vele prijzen, waaronder 8 verblijven in de regio Midi-Pyrénées, een mountainbike SUNN Shamann, vakantiecheques van Vacanselect.nl, ‘kook-pakketen’ van le Creuset en dvd’s van de film Coco before Chanel.’  Tevens ontvangen zij dagelijks informatie over een Franse streek, een streekgebonden recept of een vakantie-idee.  Zo neemt het Frans Bureau voor Toerisme de spelers mee op reis langs de mooiste plekjes van de Midi-Pyrénées door middel van een film met spectaculaire beelden. De reis gaat verder langs de Poitou-Charentes, Bretagne en Normandië dankzij het televisieprogramma Via Vacance op RTL4 (in samenwerking met Vacanselect.nl). De hoofdprijs (mountainbike) wordt aan de gelukkige winnaar uitgereikt tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs op 12 januari 2010 in Utrecht.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.