>Haal camper bij de fabriek

>Campervakantie reisorganisatie Travelhome komt met een aantrekkelijke actie om volgend voorjaar betaalbaar in Amerika met de camper op vakantie te gaan. Men kan in de maanden april en mei een splinternieuwe camper huren voor respectievelijk 18 en 26 euro per dag. De camper moet opgehaald worden in de fabriek in Elkhart tussen 12 en 16 april of tussen 10 en 14 mei 2010. Vervoer van het hotel in Chicago naar de fabriek is gereserveerd. Voor de genoemde huurprijzen kan men de camper maximaal 30 dagen huren. De campers kunnen worden afgeleverd in verschillende steden over heel Amerika. Uitgebreide informatie en voorwaarden van deze speciale aanbieding vindt men op de vernieuwde website van Travelhome www.travelhome.nl in de sectie Topaanbiedingen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.