>Kustpad wordt Kuspad

>Op Valentijnsdag 2010, zondag 14 februari, worden wandelaars, fietsers en andere duurzame recreanten liefdevol ontvangen in de drie Nivon-natuurvriendenhuizen langs de route van het Hollands Kustpad (LAW 5-2/5-3): Zeehuis (Bergen aan Zee), Banjaert (Wijk aan Zee) en August Reitsmahuis (Hoek van Holland). De ontbrekende t(hee) wordt tussen 14.00 en 17.00 uur geserveerd met (kaneel)kussens, zoenen, hartjes en ander zoets. Dus: Laat je bloed stromen langs het Hollands KUS(t)pad. Kom met je lief naar dit lange afstandwandelpad voor een hartverwarmende buitentocht en neem daarna je ‘sweety pie’ mee voor de thee.
Nivon heeft een arrangement gemaakt:
• Liefdevolle ontvangst met thee en zoete koek op 14 februari tussen 14.00-17.00 uur in de drie Nivon-natuurvriendenhuizen langs de kust.

• De gids van de lange afstand wandelgids Hollands Kustpad (LAW 5-2/5-3) op 13 en 14 februari tegen Nivon-ledentarief te koop in de drie kusthuizen.

• Op 14, 15 en 16 februari overnachting voor iedereen tegen Nivon-ledentarief in het Zeehuis en de Banjaert (vooraf reserveren, zie hiervoor www.kuspad.nl).

• Eten en overnachten voor € 30 p.p. in Banjaert of Zeehuis op 14 februari (excl. beddengoed en bij boeking voor twee personen).

• De leukste anekdote of de meest aansprekende ervaring bij een Nivonactiviteit (tijdens een reis, langs een wandelpad, in een natuurvriendenhuis) wordt beloond met het Grote Liefdesspel (voor stellen en vrijgezellen) en publicatie in Toorts, het Nivonledentijdschrift.

♥ Zie voor uitgebreide informatie: www.kuspad.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.