>Luxe kamperen aan Veluwemeer

>Vakantie vieren in eigen land is steeds populairder: de goede kwaliteit van de campings en veelzijdige recreatiemogelijkheden maken van Nederland een ideaal vakantieland. Rivièra Parc, het vakantiepark gelegen aan het Veluwemeer, vervult volgens eigen zeggen alle wensen van de veeleisende vakantieganger. Aan de rand van Flevoland, direct gelegen aan het Veluwemeer en op korte afstand van de Veluwe, vormt Rivièra Parc een goede uitvalsbasis voor een gevarieerde vakantie. Rivièra Parc biedt luxe kampeerplaatsen, comfort-themaplaatsen, comfortplaatsen met privé sanitair en compleet ingerichte stacaravans of chalets. Er is keuze uit plaatsen direct aan het zandstrand of in het parkgedeelte. Rivièra Parc is een van de grootste campings van Nederland, maar door haar intieme opzet zult u het ervaren als een gezellig knusse camping.

Het park beschikt over bijzonder uitgebreide faciliteiten, zoals een overdekt zwembad (met 40 meter lange glijbaan), diverse restaurants, een supermarkt, een bowlingbaan, een skeelerbaan, een jeu de boules baan, een amusementshal, een (alcoholvrije) disco en een uitgebreid animatieprogramma in de weekenden en schoolvakanties. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het overdekte kinderspeelparadijs, Kidz Village. Uniek op een Nederlandse camping is Snow Village, waar jong en oud zich ieder jaargetijde kunnen vermaken in de echte sneeuw. Met snowtubes van de helling glijden en heuse sneeuwballengevechten houden: of het nu een mooie voorjaarsdag is of hartje zomer, in Snow Village waan je je met een gemiddelde temperatuur van -4 ̊C zó op de wintersport.

Naast de uitgebreide mogelijkheden tot vermaak op de camping, biedt de omgeving ook veel vertier. Het pretpark Walibi World ligt op steenworp afstand, evenals Outlet Shopping Center Batavia Stad en het Aviodrome. Cultuurliefhebbers kunnen de vissersstadjes Elburg en Harderwijk bezoeken en de mooiste fietsroutes van de omgeving starten al op de camping zelf.
Rivièra Parc (Spijkweg 15 – 8256 RJ Biddinghuizen) is het nieuwe seizoen geopend vanaf 26 maart 2010. Nieuw is het draadloos internet, dat op het gehele park beschikbaar is en de comfortplaatsen met privé sanitair. www.riviera.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.