>Mooiste wandelplekjes op Veluwe

>Veluwenaren die op zoek zijn naar een originele kerstkaart hoeven niet verder te zoeken. Op www.develuwemooimijnplek.nl kunnen ze e-cards versturen van de mooiste plekken van de Veluwe. Een Veluwse kerstboodschap is zo gemaakt met een foto van een besneeuwde zandverstuiving of een kraakhelder Planken Wambuis. Sinds de lancering van de website www.develuwemooimijnplek.nl in oktober dit jaar zijn  185 mooiste plekken gemarkeerd. Met de komst van het winterse weer druppelen de eerste sneeuw- en ijstaferelen nu ook binnen. Winterse foto’s die bij uitstek passen bij een kerstgroet vanaf de Veluwe.
De campagne ‘De Veluwe. Mooi mijn plek’ gaat op zoek naar het typische Veluwegevoel van de Veluwenaar. Op www.develuwemooimijnplek.nl kunnen mensen laten zien wat hun mooiste plek op de Veluwe is. Handig om op een idee te komen voor een kerstwandeling!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.