>Nieuw soort ski-schoen

>>Nieuw soort ski-schoen 8Het winterseizoen is weer begonnen en dat betekent voor veel wintersport liefhebbers een uitbreiding van de wintersport kleding! Het gebruik van goed materiaal tijdens het skiën is essentieel; daarom heeft ski- en outdoorschoenen ontwerper Tecnica voor deze winter de Phoenix skiboot ontwikkeld. Een skischoen welke zowel uitstraling, comfort als veiligheid biedt. Deze ideale combinatie maakt van deze schoen dé multifunctionele skiboot. Na het skiën kan je vaak last hebben van vermoeide voeten en benen, ook hier is aan gedacht. Hiervoor ontwikkelde Tecnica de moonboot collectie. De moonboots zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren: van excentriek goud en zilver, knal geel en roze, maar ook met een krantenpapieropdruk. Dat wordt opvallen in de sneeuw….
 Door de flex van de skischoen aan te passen naar hard of zacht en door het gebruik van twee verschillende standen kan iedere skiër de schoen instellen naar zijn of haar wensen; afhankelijk van skistijl, verschillende temperaturen of wisselende sneeuwcondities. Daarnaast is ook de pasvorm van de schoen verbeterd; de instap is vereenvoudigd en de ruimte bij de tenen is langer en hoger om een optimale pasvorm te garanderen. Door deze ontwikkelingen op gebied van ondersteuning en stevigheid, komt de skiër uiteindelijk zowel comfortabel als veilig de piste af.

De Tecnica skiboot Phoenix is te koop vanaf € 109,95 (kids) en € 139,95 (volwassenen) in de (gemiddelde) maten 15,5 t/m 25,5 (kids), 23 t/m 27,5 (dames) en 24 t/m 31 (heren).  www.skischoenen.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.