>Overnachten in een iglo

>

>Overnachten in een iglo 8

Sneeuw en ijs….Eind december opent het Alpeniglu dorp in Hochbrixen haar deuren. Alle 17 iglo’s zijn dan klaar voor ontvangst van de gasten. Het dorp, volledig opgebouwd uit sneeuw en ijs, herbergt onder meer een hotel, een restaurant, VIP suites en een ijsbar. Het dorp ligt hoog in de bergen, vlakbij het bergstation van de skilift en is daardoor ook voor niet-skiërs makkelijk bereikbaar. Gedurende de hele winter is in en rond het iglo-dorp de internationale ijskunst-tentoonstelling Ice Land te bewonderen.
In deze wereld van sneeuwkristallen en ijs zijn 14 iglo’s ingericht als ‘hotelkamer’ voor 2 personen. Warme slaapzakken, comfortabele matrassen en rendierhuiden houden de gasten op temperatuur. Ook niet hotelgasten kunnen het Iglo-hotel ervaren, tijdens een fondue aan een ijstafel of voor een drankje in de ijsbar. Voor bijzondere gelegenheden als huwelijken wordt ook de fraaie ijskerk verhuurd.
Een overnachting in het Alpeniglu dorp is mogelijk vanaf 185 Euro per persoon in een 2 persoons Iglo. Dit is inclusief vervoer met de gondelbaan, overnachting, fondue, een workshop IJs sculpturen, een fakkelwandeling en een ontbijt (in een verwarmde ruimte). Voor boekingen: www.alpeniglu.com.
In het weekend van 5 december a.s. gaat het nieuwe wintersportseizoen in de Kitzbüheler Alpen officieel van start. Hochbrixen maakt deel uit van het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Met 91 liften en 279 km piste in alle categoriën is SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental het grootste aangesloten skigebied van Oostenrijk. www.kitzalps.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.