>Overzicht van 7400 camperplaatsen

>De dertiende editie van de Facile-en-Route Campergids Europa 2010 bevat 7400 camperplaatsen, waarvan nu ruim 4000 met een overzichtsfoto. Bovendien heeft de gids een wat groter formaat gekregen en een frisse nieuwe uitstraling. Mede daardoor kon meer camperinformatie worden opgenomen dan ooit tevoren. De gids kost € 25,95 en is verkrijgbaar bij ANWB, NKC, boekhandel en accessoirebedrijven in Nederland en België. De samenstellers van de Campergids hebben de inhoud van de gids afgelopen 13 jaar flink zien groeien. Door de toenemende interesse voor het camperen is ook het aantal camperplaatsen in Europa explosief gestegen. Tevens is de kwaliteit van de camperplaatsen sterk verbeterd. De zevenhonderdzesendertig pagina’s tellende gids geeft camperinformatie uit zestien Europese landen. Per land is opgenomen: de regelgeving over vrij overnachten, vrije overnachtingsplaatsen, campervriendelijke campings, speciale plaatsen voor het lozen en tanken van water, GPS-coördinaten en interessante toeristische informatie. Zoals in voorgaande jaren werden ook dit jaar weer reisconsulenten ingezet om camperplaatsen te controleren. Drieënvijftig koppels, zelf allemaal enthousiaste camperaars, zijn afgelopen zomer door Europa getrokken. Uitgeverij Facile Media biedt op de website www.facilemedia.nl de mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding, datasets de downloaden van de landen in de gids.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.