>Prijs: hele leven gratis vakantie

>Stel je voor: je leven lang elk jaar gratis op vakantie met het vliegtuig naar één van de zonnige Sentido bestemmingen van Thomas Cook. Blauwe zee, langgerekte stranden en een luxe hotelaccommodatie voor twee personen, helemaal voor niks. Het kan echt, namelijk bij Thomas Cook. Thomas Cook organiseert deze actie als aftrap van de campagne voor de zomervakantie 2010. En echt iedereen in Nederland mag meedoen. Wie droomt er nu niet van om het vakantiegeld lekker aan andere dingen te besteden?
‘Een actie als deze is in de reisbranche nog nooit vertoond, maar deze prijs gaat in maart 2010 echt uitgereikt worden! We willen als grote reisorganisatie juist nu tonen dat op vakantie gaan zeker niet opgegeven hoeft te worden’, aldus Kristof van Passel, marketingmanager Thomas Cook. ‘Wij begrijpen hoe belangrijk vakantie is!’ Daarom krijgt de prijswinnaar van ‘Je leven lang gratis op vakantie’ het recht om gedurende een periode van 30 jaar één maal per jaar een vakantie voor twee personen te boeken bij Thomas Cook Nederland, naar één van de hotels van Sentido in het Middellands Zee gebied. De jaarlijkse vakantie omvat een verblijf in kamer met ontbijt, gedurende 10 dagen, alsmede een retourvlucht (inclusief luchthavenbelasting). Op basis van het huidige prijsniveau betekent dit dat de prijs een gemiddelde waarde heeft van 75.000,- euro.

Iedereen kan gratis meedoen door zich te registeren voor een lotnummer waarmee hij/zij kans maakt op de prijs. De notaris trekt het winnende lotnummer voor de spectaculaire prijs. Registreren kan zowel in een Thomas Cook Travel Shop als online op www.thomascook.nl. Wie voor 1 maart 2010 ook een vakantie boekt bij Thomas Cook vertienvoudigt de winkans. Hij/zij ontvangt dan via de mail 10 lotnummers in plaats van 1. Tevens krijgt hij/zij ook de reissom van de vakantie die geboekt is terugbetaald. De actie loopt nog tot en met 28 februari 2010. De prijswinnaar wordt in maart 2010 bekend gemaakt.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.