>Sterren kijken in Drenthe

>Planetron Cinedome organiseert sterrenkijkavonden op 29 en 30 december. Tijdens deze sterrenkijkavonden zal worden gekeken naar verre en mysterieuze werelden, waarbij de jeugd actief wordt betrokken.
De sterrenkijkavond bestaat uit een live-planetariumvoorstelling in het ruimtetheater over de sterrenhemel van de betreffende avond, een rondleiding naar de sterrenwacht en aansluitend, bij helder weer, gelegenheid om zelf door de grootste professionele telescoop van Nederland te kijken. Er zal dan worden gekeken naar onze meest nabijgelegen buur: de Maan. Mocht het echter bewolkt zijn, dan blijft de sterrenkijkavond een avondvullend programma, geschikt voor jong en oud. De jeugd wordt actief betrokken bij de avond, zowel in het theater als bij het kijken door de telescoop. Bij binnenkomst krijgt de jeugd een vragenformulier uitgereikt, waarmee een sterrenkijkmedaille kan worden verdiend. De sterrenkijkavonden in de kerstvakantie zijn op 29en 30 december. Aanvang: 20.30 uur. Het Planetron is geopend vanaf 20.00 uur. Reserveren is gewenst. Voor informatie en reserveringen kan contact worden opgenomen met Planetron Cinedome: 0521-593535, www.planetron.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.