>Beerze Bulten wil geen ANWB titel

>Stentor: “Recreatiecentrum De Beerze Bulten levert zijn ‘ster’ in. De onderneming uit Beerze ziet ervan af om mee te dingen naar de titel ‘Beste ANWB Eurotop Camping van Europa’ die jaarlijks tijdens de Vakantiebeurs wordt bekendgemaakt. ‘Na deze titel 5 keer te hebben gewonnen, waarvan de laatste vier keer op rij gaat het tegen ons werken’, aldus Gerrit-Jan Hagedoorn van De Beerze Bulten. ‘Het cijfer 9,9 impliceert dat alles hier perfect is en de gasten komen met een enorm hoog verwachtingspatroon naar ons park.
Naast het hoge verwachtingspatroon is ook het beeld ontstaan dat de beste camping ook wel de duurste zal zijn.’ Dat bestrijdt de ondernemer. ‘Beerze Bulten hanteert een bodemtarief van 15 euro per nacht voor twee personen inclusief elektra en onbeperkt gebruik van faciliteiten als het Giga Konijnenhol en zwemparadijs. Ook zijn er verschillende voordeelweken gedurende het seizoen.'”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.