>Beste vakantiehuisjes match

>Topic Travel Vakantiehuizen lanceert een geavanceerde ‘Best Match’ zoekmethode die veel verder gaat dan alle bestaande zoekmodules in de markt. Best Match van Topic Travel maakt onderscheid in noodzakelijke faciliteiten en overige wensen (29 objectieve en 10 subjectieve zoekcriteria) van 2000 vakantiehuizen. Per wens en faciliteit, kan de vakantieganger de belangrijkheid aangeven. Hierdoor krijgt de klant een zeer afgewogen zoekresultaat, waarin alle resultaten worden gerangschikt op basis van de ‘Best Match Factor’. Uit de proefperiode blijkt dat de klant met Best Match heel snel het huis vindt dat het beste aansluit op zijn wensen.
Topic Travel heeft 3 jaar aan de ontwikkeling van Best Match gewerkt. Gezocht is naar de optimale manier om alle kennis van de medewerkers over de verschillende huizen te automatiseren. De inkopers van Topic Travel bezoeken jaarlijks alle accommodaties. Op basis van persoonlijke bevindingen hebben zij bij alle accommodaties de faciliteiten gecontroleerd, en een waarde toegekend aan de subjectieve criteria. Zo heeft de klant met Best Match op elk moment van de dag de beschikking over de productkennis van Topic Travel. Voor de klanten va n Topic Travel is dat  erg belangrijk, omdat ruim 90% van de boekingen via internet loopt.
Het zoeksysteem werkt met 29 objectieve criteria (o.a. aanwezigheid zwembad, huisdieren toegestaan, vaatwasser, kinderbed, meer dan 1 badkamer, airconditioning, niet roken, golfbaan binnen 30 km) en 10 subjectieve criteria (uitzicht, grote tuin, privacy, peutervriendelijk, rustig gelegen, comfort). Alleen de huizen die niet voldoen aan de opgegeven ‘noodzakelijke’ criteria vallen af in het zoekresultaat. Consumenten vinden meer informatie over ‘ Best Match’ op de site van Topic Travel Vakantiehuizen, www.topictravel.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.