>Festival of Lights verlengd

>Voor het succesvolle China Festival of Lights zijn de afgelopen avonden telkens meer dan 7.000 bezoekers per avond naar Dierenpark Emmen gekomen. Omdat de belangstelling zo groot is, zal het festival niet eindigen op 10 januari, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. De projectleiding heeft besloten te verlengen tot en met 7 februari, zodat het voor iedereen die nog niet geweest is mogelijk is om alsnog de grootse Chinese lichtsculpturen en lampionnen te bewonderen.
“We horen van eigenlijk alle bezoekers dat het hun verwachtingen overtreft. Niet alleen op allerlei blogs en websites wordt er laaiend enthousiast over het festival gesproken. Ook horen we van bijvoorbeeld mensen die vorig jaar Winterlicht hebben bezocht dat China Festival of Lights in positieve zin hier niet mee te vergelijken is. Woorden als ‘wat reusachtig en mooi’, ‘een sprookje’ en ‘dit heb ik nog niet eerder gezien, wat prachtig’ horen we regelmatig in het park en zien we ook terug in de enquetes die we houden”, aldus projectleider Peter de Lange.
Inmiddels hebben al meer dan 120.000 bezoekers kunnen genieten van dit bijzondere lantaarnfestival dat een onderdeel is van de viering van het Chinese nieuwjaar. Meer dan dertig kleurrijke, imposante lampionnen en lichtsculpturen rijzen op te midden van de dierenverblijven.
Bezoekers kunnen zich nog tot en met 7 februari 2010 dagelijks tussen 16.00 – 22.00 uur laten betoveren door dit Chinese lichtspektakel in Dierenpark Emmen. Kaarten zijn aan de kassa van Dierenpark Emmen verkrijgbaar of via www.chinafestivaloflights.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.