>Keukenhof start ‘Discovery Tour’

>Nieuw in Keukenhof: de Discovery Tour. Dat is het park audio en visueel leren kennen met moderne communicatiemiddelen. Alles horen en zien over de geschiedenis van Keukenhof.  Al wandelend door het park krijgen bezoekers, waar en wanneer ze maar willen, toegang tot de meest uiteenlopende informatie. Praktische informatie over alle onderdelen van het park, zoals de paviljoens en restaurants, de kinderspeeltuin, de molen en de boottocht langs de bollenvelden, maar ook veel achtergrondinformatie. Zo vertelt de landschapsarchitect van Keukenhof over zijn tuinontwerpen en een van de hoveniers over het onderhoud van het park. Ook komt men van alles te weten over de bollenteelt en de bollenstreek, over Nederland bloemenland, de geschiedenis van kasteel Keukenhof en het thema van het jaar: dit jaar ‘From Russia with Love’. De Keukenhof Discovery Tour omvat een vol uur aan geluidsfragmenten, foto’s, video’s en interviews.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.