>Ludieke actie Neckermann

>

Op de laatste dag van de Vakantiebeurs in Utrecht is de Nederlandse vakantieliefhebber verrast door Neckermann Reizen. Voordat ze zich weer uitgebreid laten informeren over de vakantiemogelijkheden worden ze meteen gewezen op de unieke actie die Neckermann voor deze zomervakantie biedt. Een verleidelijk en comfortabel hotelbed rijdt langs. Want wie nu bij Neckermann een zomervakantie boekt gaat niet één, maar twee keer op vakantie.
Neckermann geeft bij elke zomerboeking een “gratis weekend weg” cadeau in een 4 sterren NH hotel in de Benelux. De rijdende hotelkamer is onderdeel van de zomercampagne 2010. Hierin laat Neckermann via Tv-commercials en verschillende ludieke activiteiten op internet zien dat Neckermann de beste vakantie regelt. Zie ook http://neckermann.nl/gratisweekend

One Response

  1. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.