>Meerlingen naar Beekse Bergen

>

>Meerlingen naar Beekse Bergen 9

Een tijgerdrieling en leeuwentweeling zijn bijna dagelijks te zien langs de wandelroute in Safaripark Beekse Bergen, maar honderden menselijke meerlingen die op één dag zijn te bewonderen in het park, dat is wel heel erg uniek. Toch zal dit op zondag 18 april het geval zijn. De Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) organiseert op deze dag de Meerlingendag: een dag waarop honderden twee-, drie- of andere meerlingen en hun gezinnen elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen en avontuurlijke sfeer. Omdat meerlinggezinnen doorgaans wat meer geld kwijt zijn aan een dagje dierenpark, mogen ze op deze dag tegen een gereduceerd tarief naar binnen. Ook kunnen gezinnen die nog geen lid zijn, bij binnenkomst direct lid worden van de NVOM. In het park zal een speciale NVOM-stand staan, waar meer info over de vereniging is te krijgen en kids een leuke speurtocht op kunnen halen. Uiteraard zijn eenlingen en overige bezoekers deze dag ook van harte welkom. De NVOM en Safaripark Beekse Bergen verwachten zo’n 2.000 meerlingen wat neerkomt op circa 4.000 tot 5.000 gasten. Kijk voor meer informatie op www.meerlingendag.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.