>Oldtimerbeurs in Rosmalen

>De politiewagens uit Vet Hard, de politiemotoren uit Pietje Bell en de Buick uit Juliana. Stuk voor stuk legendarische voertuigen uit films die in het weekend van 20 en 21 februari te bewonderen zijn tijdens de Internationale Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. De beurs staat deze editie in het teken van auto’s. De filmvoertuigen zullen te zien zijn in een tentoonstelling met vitrines waarin ook foto’s en attributen uit de desbetreffende films zijn te zien. Tevens zal er een expositie worden ingericht over de geschiedenis van vrachtwagens. Tijdens deze Internationale Oldtimerbeurs zijn auto’s te bewonderen waarmee bezoekers zo weg kunnen rijden, maar ook auto’s die aan een opknapbeurt toe zijn. Er zijn talloze stands met verzamelmateriaal en onderdelen. Ook is er een restauratieplein ingericht waar diverse oldtimers onder handen worden genomen, bovendien zijn er voor de liefhebber voldoende documentatie en onderdelen. Echte publiekstrekkers zijn de verschillende filmvoertuigen uit bekende kaskrakers als Vet Hard, Flodder, Costa en Pietje Bell. Deze auto’s zijn afkomstig uit de collectie van filmproducent Ajo Fliervoet.
Op zaterdag 20 en zondag 21 februari is Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,-. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59 afrit 50 ’s-Hertogenbosch – Nijmegen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.