>Op pad met een reisjournalist

>Bezoekers van de Vakantiebeurs in Utrecht die altijd al hebben gedroomd van een carrière als reisjournalist, kunnen nu hun droom werkelijkheid laten worden. Op donderdag 14 januari zal de bekende reisverslaggever en columnist Hans Avontuur in samenwerking met de Italiaanse regio Südtirol/Zuid-TIrol het startsein geven voor een wel heel bijzondere prijsvraag: het winnen van een workshop reisverhalen schrijven met Hans Avontuur en een reis naar Zuid-Tirol.
Bezoekers van de Vakantiebeurs die op donderdag 14 januari naar de stand van Zuid-Tirol komen, zullen eerst een boeiende presentatie krijgen van Hans Avontuur over het leven van een reisjournalist: de avonturen, de uitdagingen, de bijzondere plekken én mensen die hij tijdens zijn vele reizen is tegengekomen.
Na de presentatie zal Hans het startsein geven voor de wedstrijd: schrijf in maximaal 400 woorden waarom nu juist jij de geschikte kandidaat bent voor de workshop reisverhalen schrijven met Hans Avontuur en die reis naar Zuid-Tirol.
Hans Avontuur is reisjournalist pur sang. Hij schreef vier reisboeken, was te gast in diverse tv-en radioprogramma’s, verkocht werk aan buitenlandse bladen en won vijf Belgische en één Canadese persprijs voor de beste journalistieke productie. Maar het bekendst is hij waarschijnlijk door zijn wekelijkse column in AD Reiswereld, de reisbijlage van het Algemeen Dagblad. Prijswinnaars krijgen tussen 15 en 20 februari persoonlijk bericht van het Südtirol Marketing Gesellschaft in Nederland / Hans Avontuur.
Datum: donderdag 14 januari 2010
Tijd: 11:00 uur – 12:00 uur
Plaats: Zuid-Tirol stand, hal 8 stand B034
Meer informatie Südtirol: www.suedtirol.info

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.