>Piet prijst Peter Langhout

>

>Piet prijst Peter Langhout 9

Vorig jaar ging weerman Piet Paulusma voor het eerst sinds lange tijd op vakantie, dit jaar wordt hij het boegbeeld van Peter Langhout Reizen in een campagne om de Nederlander aan een welverdiende vakantie te helpen. In 2010 zal de reisorganisatie tijdens de campagne ‘de meest complete reis voor een eerlijke prijs’ inspelen op de behoeftes van de vakantieganger. Piet Paulusma is om twee redenen de ideale kandidaat om die boodschap in radiospotjes over te brengen. Aan de ene kant voorspelt hij het weer en dus horen mensen van hem of ze een dagje naar het strand kunnen of iets anders moeten verzinnen. Aan de andere kant is Piet iemand die 365 dagen per jaar werkt en zelden op vakantie gaat. Toen hij in oktober vorig jaar voor het eerst sinds jaren een week naar Turkije ging, was dit meteen landelijk nieuws. ,,Toen we dat hoorden vonden we het eigenlijk belachelijk dat hij zo weinig op vakantie kon,” vertelt directeur Eugène Casteleijn van Peter Langhout. ,,Daarom zal Piet het komend jaar wat vaker op vakantie gaan. Iedereen verdient het om op vakantie te gaan. Dat is namelijk essentieel om uit te kunnen rusten en weer verder te kunnen gaan met je drukke leven.” www.opreismetpiet.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.