>Ski-schans in Düsseldorf

>De luchthaven van Düsseldorf houdt de zevende ReiseSuperMarkt. De luchthaven presenteert samen met talrijke partners uit de toerismebranche op 6 en 7 februari aantrekkelijke reisbestemmingen en vakantiemogelijkheden vanaf Düsseldorf. De check-in-hal wordt tot een veelzijdige marktplaats met jaarbeursstands en podia omgetoverd. Als absolute highlight is er een wereldpremière op de ReiseSuperMarkt 2010: Een week voor de winterspelen in Vancouver wordt er voor de eerste keer in een openbaar gebouw een skispringschans met echte sneeuw midden in de terminal opgebouwd. Ski-freestylers en snowboarders laten hier adembenemende springvarianten zien. Ook zal één van de meest gevraagde Duitse artiesten van dit moment, Casandra Steen, met haar sentimentele soulstem het publiek inspireren.
De ReiseSuperMarkt is een toerismeplatform voor diegenen met een drang naar verre landen. Waar gaat de reis naar toe? Wat zijn de vakantietrends van dit jaar? De exposanten willen door middels van een leuke tijd op de luchthaven, elke dag van 11.00 u tot 18.00 u, het plezier van het reizen in de bezoekers aanwakkeren. Onder deelnemers zijn onder andere de luchtvaartmaatschappijen, touroperators, cruisemaatschappijen, bestemmingen en instanties. Düsseldorf airport verwacht ongeveer 80.000 bezoekers te ontvangen.
Meer informatie Düsseldorf International: http://www.duesseldorf-international.de/

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.