>Autozug naar sneeuw goedkoper

>Het jaar 2010 begint voordelig voor alle sneeuwliefhebbers die op korte termijn naar de bergen van Tirol willen. In het kader van het 80-jarige jubileum – als sinds 1930 worden er auto’s per spoor vervoerd – maakt DB Autozug de dinsdag-verbindingen van Düsseldorf naar Innsbruck 100 euro goedkoper. Wie tussen nu en 24 maart een DB Autozug-reis naar Innsbruck boekt, kan zich zo al vanaf 99 euro naar de mooiste skigebieden laten rijden. De uiterste terugreisdatum is 31 maart 2010. De aanbieding is optimaal voor een korte trip naar Tirol: de heenreis dinsdagnacht met aankomst woensdagmorgen en de terugreis al op de volgende zaterdagavond met aankomst zondagmorgen. Zo hebt u de hele zaterdag nog in uw vakantieoord ter beschikking. En: zo krijgt u zeker geen last van sneeuw en ijs op uw vakantieroute. Om van de korting te kunnen profiteren hoeft u bij de onlineboeking onder www.dbautozug.nl in het vak “Special offer” alleen maar de code “Innsbruck100” in te voeren. De korting kan niet achteraf worden verleend op reeds geboekte reizen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.