>Beurs voor Amerika-fans

>De laatste jaren is Amerika erg populair bij een hele grote groep van de Nederlandse bevolking. Dat is niet vreemd met de gunstige dollarkoers en de goedkope vluchten naar de States. Op 24 & 25 april 2010 zal in Expo Houten voor de eerste maal de Amerika travel & lifestyle Beurs worden gehouden. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd voor de Amerika liefhebber die geïnteresseerd is in Amerika als vakantieland, als stedenbezoek, voor het rijden in een Amerikaanse oldtimer of een spiksplinternieuwe auto of voor diner meubilair, juke-boxen , muziek en entertainment. Ook komen zaken zoals emigratieadvies, het kopen of huren van een huis in Amerika of beleggen in Amerikaansvastgoed aan de orde.  De liefhebbers van Camp & Outdoor en Outdoor-Cooking kunnen zich uitgebreid laten informeren. Line-dancers en Westernfans komen ruimschoots aan hun trekken. Lijkt u op Obama, J.F. Kennedy, Michael Jackson of Marylin Monroe doe dan mee aan de Look-a-like contest. De beurs, die soms een beetje over de top zal zijn, zal omlijst worden met veel muziek in een sfeervolle ambiance. www.amerikabeurs.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.