>Cuba lanceert NL-site

>Het verkeersbureau van Cuba in de Benelux heeft vandaag haar Nederlandse website gelanceerd: www.nunaarcuba.nl. De website is bedoeld als smaakmaker voor zowel de consument als voor de pers, met niet alleen veel informatie over Cuba maar ook met handige tips zoals evenementen en festivals. Door middel van social networks als Facebook en Hyves kan men vakantie ervaringen uitwisselen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Cubaans verkeersbureau.
De nieuwe website van het Cubaans verkeersbureau neemt de bezoeker mee op een muzikale tour door Cuba. Door middel van een geïntegreerde jukebox kan men zelf de muziek naar zijn of haar keuze bepalen en al swingend het eiland verkennen. De website is ontwikkeld om iedereen die geïnteresseerd is in Cuba optimaal te informeren over het toeristische aanbod van het Caribische eiland. Bezoekers van de website maken kennis met dit veelzijdige land door middel van video- en fotomateriaal en uitgebreide toeristische informatie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.