>Deel ervaringen luchthavens

>Op Wereldwijzer Reisforums kunnen reizigers sinds kort ook terecht voor tips en ervaringen met luchthavens. In een aparte rubriek staan overzichtelijk vele luchthavens over de hele wereld weergegeven met daarin ervaringen van andere globetrotters. Iedereen die een tip heeft of informatie zoekt over luchthavens kan er terecht.  Eerder bestond al een rubriek voor ervaringen met luchtvaartmaatschappijen, maar ook de luchthaven kan voor veel mensen een reden zijn om voor een bepaalde vlucht te kiezen. Daarnaast helpen deze tips in het voorbereiden van een reis.
“Op Wereldwijzer helpen reizigers elkaar verder. Veel van onze leden hebben al veel luchthavens gezien en kunnen uit ervaring anderen informeren over bijvoorbeeld het aantal restaurantjes op een luchthaven,” aldus Yvonne, sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. “Als je weet dat je er niets te eten kunt kopen, neem je van thuis een boterham mee.”  Iedereen die de ervaringen met luchthavens wil bekijken, gaat direct naar http://www.wereldwijzer.nl/forumdisplay.php?f=1051

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.