>Dreamcarbeurs in België

>Rolls Royce, Ferrari, Porsche: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op Dreamcar International in Mechelen op 24 en 25 april. Maar ook de Opel Manta B, de Fiat, de Trabant en dergelijke die een haalbare droom voor velen vertegenwoordigen. Dreamcar International is dit jaar aan zijn 26e editie toe. Afgelopen jaar won de Fiat Club Belgio de Dreamcar Trophy. Dit is een voorbeeld van de heel eigen aantrekkingskracht van de oldtimerbeurs Dreamcar International. Daarnaast vindt u er ook alles wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto’s zonder de z.g. automobilia te vergeten. Niet alleen personenwagens komen aan bod, er is ook aandacht aan vrachtwagens, landbouw en militaire voertuigen uit een eeuw autogeschiedenis. Een aantal thema’s voor deze 26e editie: 40 jaar Toyota Celica …
De 26e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 april 2010 in de Nekkerhal te Mechelen, telkens van 9u30 tot 18u30. www.oldtimerdreamcar.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.