>Eclipsreis met Sawadee

>Sawadee biedt in samenwerking met haar Engelse zusterorganisatie The Adventure Company een eclipsreis aan naar Tahiti. Manager Tour Operating Saskia Griep: De eclips zelf zal ervaren worden op de Hao-atol, 800 kilometer ten oosten van Tahiti. Het is een unieke setting met door palmbomen omzoomde stranden waar het azuurblauwe water van de lagune zachtjes tegen aan klotst.
Een zonsverduistering is een voor mensen direct waarneembaar astronomisch fenomeen, waarbij overdag het licht van de zon de aarde niet bereikt, doordat de maan in de weg van het licht staat. In feite is het echter niet de zon, maar een gedeelte van de aarde die verduisterd wordt. Op 11 juli van dit jaar vindt er een volledige zonsverduistering plaats op de Cookeilanden, Frans Polynesië en Paaseiland. Daarna moet men weer tot 13 november 2012 wachten, voordat er een eclips zal plaatsvinden. Maar ook deze zal ver weg van Nederland zijn, namelijk rond de grote Oceaan en Noord-Australië. www.sawadee.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.