>Food & Fun op IJsland

>Dit jaar zal het jaarlijks terugkerend evenement ´Food and Fun´ van 24 tot 28 februari 2010 in Reykjavik plaatsvinden. Het is het 9e jaar dat het festival wordt georganiseerd. Een combinatie van culinaire vaardigheden, verse ingrediënten, IJslandse outdooractiviteiten en een ongekend nachtleven zijn het ultieme recept voor fun.
Er zijn twee elementen in het festival voor de internationale brigade van chefs. Ten eerste zullen de chefs uit de diverse landen samenwerken met de beste restaurants in Reykjavik. Zij zullen een speciaal menu samenstellen van puur IJslandse ingrediënten. Het menu zal gedurende het festival in de deelnemende restaurants geserveerd worden. De chefs zullen tijdens het festival in hun restaurant aanwezig zijn.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.