>Groen jacht huren

>Benzine slurpende motoren zijn zó jaren ‘00. Voor een milieuvriendelijke en energiezuinige vakantie kan vanaf aankomend vaarseizoen een hybride jacht worden gehuurd voor tochten op de Müritz of de Oostzee. Het schip, de  Greenline 33, heeft een dak van zonnepanelen en is veel zuiniger dan een vergelijkbare motorboot. Dat de techniek volledig in het teken van ‘groen’ staat, wil niet zeggen dat er op comfort wordt ingeleverd. Het jacht biedt alles wat nodig is voor een ontspannen vaarvakantie, van comfortabele bedden en een salon met panoramavensters tot een tv en een complete keuken met koelkast en magnetron. Ook die apparaten worden uiteraard door de zonnepanelen aangedreven. Het schip van 10 meter lang en 3,5 meter breed biedt plaats aan maximaal vijf personen, met twee vaste slaapplekken en nog drie die om te bouwen zijn. De achterkant van het jacht kan worden uitgeklapt, waardoor een duikplank ontstaat. Nog een pluspunt: een vaarbewijs is niet nodig!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.