>Groen overheerst in Ierland

>Reisorganisatie BBI Travel heeft haar Ierland vakantiebrochure 2010 uitgebracht. Het aanbod varieert van flydrives met auto of camper, rondreizen, fiets- en wandelvakanties, sport- of zeevissen, stedentrips naar Belfast, Dublin en Cork en busrondreizen. De rondreizen variëren van 5 tot 22 dagen – men kan kiezen uit vakanties in bepaalde streken of het gehele land doorkruisen. Voor wie dit groene eiland liever in groepsverband verkent, biedt BBI Travel van maart tot en met begin november ook 8-daagse busrondreizen aan. Vervoer naar Ierland is naar keuze per vliegtuig of met de boot. Een 8-daagse rondreis inclusief vlucht, huurauto en overnachtingen in B&B’s kost vanaf €441,- per persoon. De Ierland 2010 brochure kan aangevraagd worden via de website www.bbi-travel.nl, e-mailadres info@bbi-travel.nl of door te bellen naar
050 – 313 6000. De brochure kan ook via de site gedownload worden.
Ierland is uitermate geschikt voor rondreizen per auto. Men kan met de eigen auto naar het eiland afreizen of in het vliegtuig stappen en op de luchthaven van aankomst de huurauto ophalen. Men kan de huurauto op een andere luchthaven afleveren dan waar men landde. In het programma van BBI Travel worden vele rondreizen aangeboden waarbij de overnachtingen vooraf gereserveerd zijn. Echter, indien men zich minder aan een bepaalde route wil vastleggen kan men ook vouchers reserveren voor overnachtingen in B&B’s of country inns die men tijdens de rondreis zelf uitkiest en boekt.
Voor wie luxe op prijs stelt, kan kiezen uit enkele reizen waarbij men in upmarket accommodaties overnacht. Zo is er een 8-daagse ‘Castles & Manors of Ireland’ rondreis waarbij men iedere avond in een andere top accommodatie logeert. Hieronder het vijfsterren Adare Manor in Adere dat ooit Bill Clinton als gast mocht ontvangen.
 ‘Er zijn weinig landen ter wereld waar ik zoveel kleurschakeringen groen gezien heb als in Ierland,’ aldus BBI Travel directeur Henk van der Kooi. Het is dan ook een ideale bestemming voor vakantiegangers die natuurbeleving hoog in hun wensenlijst hebben staan. BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en houdt kantoor te Groningen Airport Eelde. Het vakantieaanbod omvat Ierland, IJsland, Scandinavië, Finland, Canada en Mauritius. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.