>Kijkdag op duincamping

>Op 7 februari is er Kijkzondag bij de Kennemer Duincampings. Net als vorig jaar worden op deze zondag de laatste seizoenplaatsen van dit jaar vrijgegeven. Voor camping Bakkum houdt dit in dat er ’s nachts mensen voor de deur in de rij gaan liggen. Er komen dit jaar maar 35 plaatsen vrij. Voor de vroege vogels wordt er koffie en ontbijt verzorgt. Daarnaast is er op de dag zelf ook een nostalgische wandeling over het terrein.
Ook op de andere 2 Kennemer Duincampings, camping Geversduin en camping de Lakens, worden er leuke acties georganiseerd: Op ‘Geversduin’ is er de laatste kans op vroegboekkorting van 10%! Deze actie loopt tot 1 februari 2009 maar op de kijkzondag kunt u nog eenmalig profiteren. Deze actie is geldig voor zowel toeristenplaatsen als logeeraccommodaties, met uitzondering van de logeeraccommodaties in de vakantieperioden en op basis van beschikbaarheid. Ook kunt u op camping Geversduin gratis deelnemen aan Ullie’s Dierenroute. Zondag 7 februari van 10.00 – 16.00 zijn de recepties open. www.duinkamperen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.