>Machu Picchu weer toegankelijk

>Toeristen kunnen weer vóór 1 april met de trein naar de Machu Picchu afreizen. Vanwege de goede weersomstandigheden is de treinrails sneller gerepareerd dan verwacht. Verder zijn er ook voorzorgsmaatregelen getroffen waardoor de rails niet nog eens door slechte weersomstandigheden onbegaanbaar kan worden. Begin februari werd de treinrails, die naar de Machu Picchu leidt, voor een groot deel verwoest. Dit werd veroorzaakt doordat de Vilcanota-rivier buiten haar oevers trad door hevige regen. Om er voor te zorgen dat dit niet nog een keer gebeurd zijn delen van de rails een stuk naar de berg verplaatst. Verder zijn de kades gerepareerd en ter versteviging stenen muren geplaatst.
Voor meer informatie over Peru zie www.peru.info.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.