>Publiek stelt expositie samen

>Een kind in een snoepwinkel. Zo kunnen bezoekers van de website kmmexpose.nl zich afgelopen tijd hebben gevoeld toen ze struinden langs tekeningen die het Kröller-Müller Museum daar presenteerde. Met als belofte: wie zijn top drie beargumenteerd invult, kan die binnenkort in het museum zien hangen. De vijftig meest gekozen werken zouden ‘voor even het daglicht zien’, zoals een bezoeker het sentimenteel stelde. Een prachtige belofte, dat zelf museumpje spelen, dat inspeelt op het kinderlijk trotse gevoel mee te mogen doen. Een slimme zet ook om bezoekers te enthousiasmeren voor de collectie. Zeker aangezien het om tekeningen gaat; die mogen immers toch al niet te veel worden getoond vanwege de kwetsbaarheid. Lees het hele verhaal bij de Volkskrant.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.