>Romantisch weekendje Ierland?

>

>Romantisch weekendje Ierland? 8

De maand van de liefde is aangebroken, en dat merken we… Thuiskomen met een doos bonbons volstaat al lang niet meer sinds Valentijn steeds serieuzere vormen aanneemt. Wie zijn of haar Valentijn wil verrassen met een romantisch weekend weg, boekt een weekend naar Dublin in Ierland. Dublin biedt naast de vele boetiekjes, musea, galerieën, pubs en gezellige restaurants de Carmelite Whitefriar Street Church in het centrum van de hoofdstad. Ook met Valentijn biedt Ierland originele en romantische getaways voor verliefde stellen, en dit op slechts een uur afstand.
Als je in Dublin bent, bezoek vooral de Carmelite Whitefriar Street Church.  Iets waar je niet als eerste aan denkt bij een bezoek aan de Ierse hoofdstad. Maar hier liggen de overblijfselen van St. Valentijn begraven. Verliefde stellen bezoeken de kerk om St. Valentijn te vragen voor een lang en gelukkig leven samen. Alleenstaanden komen er  om te bidden voor ‘goddelijke bijstand’ in het vinden van de ware. Effectief of niet,’s avonds bieden de vele gezellige pubs  van Dublin genoeg vertier en wie weet ontmoet je daar de ware…
Met de ‘All you need is love’ uitzending nog vers in het geheugen, kun je nu met 15% korting een bijzonder weekend boeken in de Martello Tower. De Martello Tower ligt op een zeer unieke locatie  aan de oostkust van Ierland. Vanuit de toren heb je een overweldigend 360˚ uitzicht over de baai van Dublin waar je samen kunt genieten van de zonsondergang.  Romantischer kunnen we het niet maken… Voor meer informatie en reserveringen zie: www.martellotowersutton.com.
Aer Lingus vliegt 4 keer per dag van Amsterdam naar Dublin vanaf € 45, -, enkele reis. Voor meer informatie en boekingen zie: www.aerlingus.com. Of  www.visitdublin.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.