>Ruig! Reizen door IJsland

>

Reisorganisatie BBI Travel heeft haar IJsland zomervakantiebrochure 2010 uitgebracht. Het aanbod varieert van stedenreizen naar Reykjavik met of zonder dagexcursies, vele thematische fly-drives waarbij men in eigen tempo het land per huurauto verkent, avontuurlijke vakanties met wildwaterraften, wandeltochten en walvisspotten of ruige adventure tochten in een Jeep. Ook biedt de reisorganisatie campers aan zodat men in alle vrijheid gaat en staat waar men wil. Voor wie dit indrukwekkende eiland liever met de benenwagen verkent, kan kiezen uit twee wandelvakanties. Daarnaast worden drie verschillende busrondreizen aangeboden waarvan een met een Nederlandstalige gids en voor visliefhebbers is er een 10-daagse visvakantie. Vluchten worden aangeboden vanaf Amsterdam, Rotterdam (in juni/juli/augustus) en Düsseldorf. Vraag een gratis IJsland 2010 brochure aan via de website www.bbi-travel.nl , e-mailadres
info@bbi-travel.nl of bel naar 050 – 313 6000. De brochure kan via de site ook gedownload worden.

In het programma van BBI Travel wordt ondermeer een 13-daagse ‘Highlands Adventure’ tocht aangeboden: een avontuurlijke rondreis over onverharde wegen door het ruige landschap van IJsland in een four wheel drive terreinwagen. Tijdens deze tocht moet men enkele malen rivierbeddingen met laagstaand water oversteken.  ‘s Avonds kan men in hotels en cottages de stof afdouchen en relaxen. Ook is het mogelijk om goedkopere Jeeps te huren en zelf op pad te gaan zonder van tevoren geboekte hotels.
Imposante watervallen, geisers, vulkaankraters, warmwaterbronnen. IJsland is een bestemming voor natuurliefhebbers. BBI Travel heeft enkele 5-daagse natuurarrangementen met verblijf in de hoofdstad Reykjavik waarbij men iedere dag een excursie maakt  naar onder meer de Blue Lagoon, de Gullfoss waterval en een walvis- en dolfijnspotten zeetocht.

Fervente wandelaars neigen nogal naar zuidelijke landen in Europa maar wie ooit in IJsland heeft gewandeld wil er beslist weer terugkeren. BBI Travel biedt in de maanden juni, juli en augustus verschillende groepsreizen aan met Engelstalige gids, waaronder een 8-daagse trektocht over de Laugavegur hoogland  Tijdens de tocht moeten er een aantal rivieren worden overgestoken en overnachten gebeurt in hutten en tenten. Bagage wordt per Jeep vervoerd.    

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.