>Schone wc op de camping

>Libéma Vakantieparken komt komend voorjaar met een volgens eigen zeggen innovatief systeem dat de grootste angst van kampeerders – een vies toilet – wegneemt. Kampeerders die constateren dat het toilet waarvan zij gebruik willen maken niet schoon is, kunnen binnen no-time een schone wc-bril verwachten dankzij de ‘schone-bril-bel’. De aanbieder van onder meer kampeervakanties in Brabant is de eerste aanbieder van de ‘schone-bril-garantie’, die inspeelt op de stijgende vraag naar comfortabele kampeervakanties.
Naast een grote kampeerplek, rust en een breed scala aan recreatiemogelijkheden staat ook schoon sanitair hoog op het eisenlijstje van veel kampeerders. Daarom introduceert Libéma Vakantieparken op drie campings in Brabant vanaf deze zomer de ‘schone-bril-garantie’. Deze garantie zorgt ervoor dat kampeerders met een gerust hart plaats kunnen nemen op een schone wc-bril in de moderne sanitaire voorzieningen op Vakantiepark Dierenbos (Vinkel), Vakantiepark Beekse Bergen en SafariCamp Beekse Bergen (beiden in Hilvarenbeek).  Mocht er ‘onverhoopt’ toch een toilet worden aangetroffen dat niet schoon en fris is, dan komt met één druk op deze bel spoedig een schoonmaker die ervoor zorgt dat het toilet binnen enkele minuten weer schoon is en fris ruikt. Overigens verwacht Libéma Vakantieparken niet dat er veel gebruik zal worden gemaakt van de ‘schone-bril-bel’. De campings op deze parken hebben nauwelijks te maken met klachten over het sanitair en hebben hygiëne hoog in het vaandel staan, maar willen kampeerders-in-spé met de ‘schone-bril-garantie’ overtuigen van het feit dat kampeervakanties steeds luxer worden. Ook de kampeervakanties van Libéma Vakantieparken worden aangeboden via www.libemavakantieparken.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.