>SS Rotterdam open voor publiek

>Het was het schip dat op haar maiden voyage prinses Beatrix naar de VS bracht om deel te nemen aan de festiviteiten rond 350 jaar New York. Waar Duke Ellington en Dave Brubeck hun muziek ten gehore brachten. Waar je acteur Cary Grant tegen het lijf kon lopen. De SS Rotterdam, ooit het vlaggeschip van de Holland-Amerika Lijn, is vanaf maandag weer open voor het publiek. Voor het eerst kunnen de Rotterdammers nu zelf zien wat de 248 miljoen euro kostende verbouwing heeft opgeleverd. Het cruiseschip moet mensen trekken met een hotel (257 kamers), vergaderzalen en een dependance van het Maritiem Museum. Als eerste werd maandag een kijkje gegund aan beroemde inwoners van de stad als Gerard Cox, Leo Beenhakker en Bram Peper.
www.opderotterdam.nl/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.