>Treinreis India wint verhalenwedstrijd

>Na een spannende finale is uiteindelijk de strijd gestreden. De eerste Reisverhalen Wedstrijd 2010, georganiseerd door Wereldwijzer Reisforums, heeft een winnaar.  Het verhaal ‘Zelfs een hellerit is mystiek in India’ van ‘irene48’, een Nederlandse reizigster woonachtig in België, werd door de forumleden uitgeroepen tot Beste Reisverhaal van 2010. Daarmee wint zij een nieuwe digitale spiegelreflex camera van Sony ter waarde van 499 euro, én vijf jaar lang Premium Account op Wereldwijzer Reisforums. Onder de stemmers werd een reisverhalenbundel verloot.  “Het winnende reisverhaal gaat over een treinreis door India,” aldus Yvonne, sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. “Irene neemt in haar verhaal de lezer echt mee op reis, en dat is de bedoeling van een reisverhaal. Een goede winnaar voor onze eerste reisverhalen wedstrijd dus.”
Om de reisverhalen te bekijken, gaan geïnteresseerden direct naar www.wereldwijzer.nl/reisverhalenwedstrijd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.