>Air Berlin: wekelijkse vlucht naar Tel Aviv

>Air Berlin gaat haar routenet vanaf de luchthaven van Düsseldorf uitbreiden. De airline heeft aangekondigd vanaf 11 juni twee keer per week te gaan vliegen naar Tel Aviv. Tel Aviv is de op één na grootste stad van Israël en bestaat uit het economische en culturele centrum van het land. Düsseldorf International wordt door Nederlanders steeds vaker gebruikt als vertrekpunt voor hun reis.
De vlucht naar de luchthaven van Ben-Gurion, de grootste airport van Israel, zal op maandag en vrijdag vertrekken om 12:10 uur. De vlucht vanuit Tel Aviv zal elke vrijdag om 10:55 uur in Düsseldorf landen, en op dinsdag om 12:30 uur.
De vlucht zal plaatsvinden met een grote Airbus A330-200, deze heeft ongeveer 300 zitplaatsen aan boord. De duur van de vlucht betreft ongeveer 4.5 uur. Bij deze verbinding fungeert Düsseldorf International ook als knooppunt voor de vluchten van en naar Noord-Amerika uitgevoerd door Air Berlin.
Meer informatie Düsseldorf International: http://www.duesseldorf-international.de/

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.