>Avontuur in de Belgische Ardennen

>Midden in de Belgische Ardennen is de panoramacamping Petite Suisse te vinden. Petite Suisse is een terrassencamping met weidse uitzichten op slechts enkele kilometers van het toeristische dorpje La Roche. Petite Suisse biedt een gevarieerde selectie aan verblijfsmogelijkheden: naast kampeerplaatsen, luxe stacaravans en tenten van Vacansoleil beschikt het park over chalets in Finse stijl en een vakantiehuis dat geschikt is voor twaalf personen.
De heuvelachtige omgeving van de Belgische Ardennen leent zich uitstekend voor het beoefenen van een groot aantal buitensportactiviteiten, zoals klimmen, abseilen en mountainbiken. Het hele jaar door worden deze en andere buitensportactiviteiten door een professioneel buitensportbedrijf georganiseerd vanaf de camping. Voor kinderen is er een bijzonder animatieprogramma.  Zij vermaken de kinderen met onder andere wandeltochten, bosspellen en uiteenlopende sporttoernooien. Daarnaast kunnen kinderen lid worden van de Ardennen Rangers. Rangers trekken in verschillende leeftijdsgroepen iedere dag de natuur in en leren spelenderwijs van alles over de natuur. Petite Suisse heeft een officiële ANWB-erkenning. Dit betekent dat de camping voldoet aan de door de ANWB gestelde eisen op het gebied van kwaliteit van de voorzieningen en gastheerschap. De ANWB waardeerde de camping in 2009 met een 8,2. Petite Suisse is een van de 5 campings uit het samenwerkingsverband ‘Ardenne & Gaume Campingvakanties’. De eigenaren van Petite Suisse zijn tevens eigenaar van de Nederlandse camping ‘De Sprookjescamping’, in 2007 uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar. www.petitesuisse.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.