>Bobbejaanland 3 april open

>2009 was ondanks de crisis een zeer succesvol jaar voor het Belgische familiepark Bobbejaanland en ook in 2010 wordt alles uit de kast getrokken om de bezoekers van het park een geweldige dag te laten beleven. Door de groeiende populariteit van het park, ook onder de Nederlanders, zijn er dit jaar 350 banen die gevuld moeten worden. Bobbejaanland is dan ook haastig op zoek naar enthousiastelingen die hun beste beentje voor willen zetten tijdens het aankomende pretparkenseizoen.
Directeur van ’t plezantste land, Rudi Rasschaert zegt hierover: “Vorig jaar hebben wij 900.000 mensen een leuke dag in ons prachtige park bezorgd. Een geweldige prestatie die we dit jaar natuurlijk willen overtreffen. We gaan dan ook alles op alles zetten om onze bezoekers ook in 2010 van de beste service te voorzien. Hierbij is het van belang om de juiste mensen op de juiste plek in te kunnen zetten. Wij zijn momenteel dan ook naarstig op zoek naar tenminste 150 gemotiveerde mensen die aan de slag willen bij de afdelingen attracties, horeca en merchandising. Een uitdaging waarin we het volste vertrouwen hebben.”
Bobbejaanland opent haar deuren op 3 april. Eenmaal op volle toeren staan er dagelijks 200 medewerkers ter beschikking van de bezoekers.  Bezoek dat de website www.bobbejaanland.be.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.