>Brennels geeft vandaag voorjaarsfeest

>Brennels in Kraggenburg geeft vandaag een voorjaarsfeest: Modeshows, honing slingeren,  boogschieten, lekker eten en drinken, en nog veel meer. Brennels Buiten opent het nieuwe seizoen feestelijk op zaterdag 27 maart 2010. Verspreid over het hele park zijn er activiteiten waar men iets kan proeven, bekijken of aan mee kan doen. Entree is gratis. Het voorjaarsfeest begint om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Om 13.00 uur en 15.00 uur kan men aansluiten bij een gidswandeling over het park. Tijdens deze rondleidingen komt men te weten hoe je van brandnetels kleren kunt maken, maar ook waarom er een gevechtsstraaljager in het veld staat. Leemringweg 19
8317RD Kraggenburg
www.brennels.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.