>Camping op Lofoten: sauna aan zee

>Kamperen op de eilandengroep Lofoten, dicht onder de Noorse westkust, is alleen al vanwege de bijzondere maritieme ambiance iets bijzonders. De archipel kent een spectaculaire natuur en tal van zeer karakteristieke vissersdorpen, die onderstrepen hoezeer de regio Noord-Noorwegen een reis waard is. Op Austvågøy, het grootste en meest oostelijk gelegen eiland van de groep, bevindt zich in het vissersplaatsje Laukvik al 45 jaar de Sandsletta Camping, bekend door goede service. Er is plek voor tenten, caravans en campers en er zijn hutten te huur die ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk zijn. Er is een sauna aan zee en een kinderboerderij en veel mogelijkheden tot activiteiten (o.a. kanovaren in de fjord). Camping Lofoten

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.