>Cape Argus Cycle Tour in Kaapstad

>Op 14 maart vindt de Cape Argus Cycle Tour plaats in Kaapstad. In april vindt voor de 11de keer het International Jazz festival in Kaapstad plaats. Bruisende evenementen waar vele international topsporters en musici op af zullen komen.
Dit sportieve evenement wordt al voor de 33ste maal georganiseerd, en met succes. Op 14 maart zullen ca. 35.000 fietsers van start gaan en een prachtige tocht fietsen over een parcours van 109 kilometer. De start is in het centrum van Kaapstad en de tocht gaat via Kalkbay, Simons Town, Scarborough, Kommetjie, Noordhoek, Camps Bay weer terug naar Kaapstad, waar de finish zal plaatsvinden in het Greenpoint Stadium.  Ook sportieve kinderen kunnen deelnemen in verschillende categorien (2-6 jaar en 6-12 jaar). Meer dan 2500 vrijwilligers zullen er voor zorgen dat het weer een onvergetelijke happening wordt.
Het is alweer de 11de keer dat het festival in Kaapstad wordt gehouden, op 3 en 4 april.  En met succes! Kon het evenement in het begin rekenen op 14.000 jazzliefhebbers, dit aantal is inmiddels gegroeid naar 32.000 bezoekers. In totaal zullen er 40 international en nationale jazzartiesten op het podium staan. De line-up voor dit jaar is inmiddels bekend, dit jaar zullen onder andere George Benson, Rachelle Ferrell en Guru’s Jazzmattazz optreden. Dit jaar is zelfs een Nederlandse jazzband aan de keur van artiesten toegevoegd. Kijk voor meer informatie op www.suninternational.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.