>Corendon helpt bij flirten

>Touroperator Corendon lanceert een tool die te gebruiken is, voor én tijdens de reis: de Corendon iPhone App. Nuttige, betrouwbare en plezierige info.Corendon brengt niet alleen aanbiedingen onder de aandacht of delen van zijn website op de iPhone, maar ook veel extra nuttige en plezierige info om de reis voor te bereiden of aangenamer te maken. De rekening vragen in het restaurant? Iemand een compliment geven zoals: je ziet er heel goed uit? (Çok iyi görünüyorsun), met het (audio) woordenboek met 100 handige woorden en zinnen sta je tijdens je vakantie nooit meer met je mond vol tanden. Uiteraard gaat het dan om de meest gebruikte zinnen die van pas kunnen komen op de vakantiebestemming, zelfs flirten! Een andere zeer handige functie is de fotokluis, hier kan men eenvoudig een kopie opslaan van belangrijke documenten. Denk aan tickets, uw parkeerplaats op de luchthaven, paspoort, bankpasje en verzekeringsgegevens. Je kunt realtime de beste lastminute aanbiedingen zoeken en vaste Corendon klanten kunnen handig hun reeds gemaakte boeking raadplegen en vluchttijden opvragen.
Atilay Uslu, CEO van Corendon: “Het vernieuwende van deze App is dat we het zakelijke en fun element gecombineerd worden. Als iPhone gebruiker van het eerste uur ben ik vrij zeker dat we hiermee een handige tool in handen hebben voor onze reislustige klanten. Uiteindelijk gaat het om de service aan je klant. We zullen blijven investeren om zijn verblijf of reisweg maximaal naar wens te laten verlopen.”
De Corendon iPhone App is in de Apple store beschikbaar. De applicatie is gratis te downloaden en voor iedereen toegankelijk. Download de App Corendon.nl via iTunes

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.