>Culinaire trip naar Nice

>Sinds kort kan men bij Cazebonne terecht voor culinaire citytripping. Het arrangement naar Nice bevat volgens de organisator alle trends van modern reizen; ecologisch, design en wellness. Het verblijf in het ‘eco-designhotel’ wordt welkom afgewisseld door de bijzondere adresjes van de oude stad. Het diner in het biorestaurant is net zo verrassend als het fijnproeversmenu van de chef in het centrum. Na het slenteren en shoppen door de oude straatjes wacht de luxe hammam in het hotel. De lijst van de locale tipgever biedt een overvloed aan onontdekte adresjes die tot de verbeelding spreken. Alles op verantwoorde manier te bereiken… met de fiets.
Midden in het oude centrum ligt het splinternieuwe stadshotel. Alles aan het hotel is even milieuvriendelijk als design. De verf aan de buitenzijde en de binnenzijde is ecologisch. Voor de communicatie wordt gebruik gemaakt van kringlooppapier en biologisch afbreekbare inkt. Het personeel is gekleed in biologisch katoen en in het restaurant serveert men maaltijden van biologische producten. Aan luxe echter geen gebrek. Men beschikt over een eigen trendy beachclub, een zwembad met zeezicht en een spa met hammam. Het hotel stelt fietsen ter beschikking om het strand of de “Promenade des Anglais” aan te doen. Met de ‘inside information’ die Cazebonne meegeeft, krijgt Nice een geheel nieuwe beleving.
Onder de naam ‘heerlijke stedentrips’ biedt Cazebonne naast Nice nog meer citytrips binnen Europa. Zo kan men de couleur locale ontdekken van Barcelona, Bordeaux, Florence, Lille, Lissabon, Londen, Lyon, Madrid, Marseille, Montpellier, Parijs, Porto, Rome, Valencia en Wenen.
Prijs Nice arrangement € 275 p.p. o.b.v 2 pers voor 3 dagen  Kijk op: www.cazebonne.nl/pagina/stedentrip

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.