>Gratis glossy van Europa-Park

>
Voor het eerst heeft Europa-Park, volgens eigen zeggen Duitslands grootste attractiepark, zijn totale aanbod gebundeld in één glossy magazine. Het boekwerk geeft de lezer behalve voorpret door de grote hoeveelheid foto’s, ook nuttige tips en praktische informatie over het park, de overnachtingsmogelijkheden en de evenementen. Europa-Park heeft voor de productie van het 156 pagina’s tellende magazine enkele fotografen de opdracht gegeven om de beleving van Europa-Park in beeld te brengen. Zoj zijn er 87 pagina’s gewijd aan de dertien Europese themagebieden van het attractiepark. De lezer krijgt een overzicht van de ruim honderd attracties en shows die verweven zijn in de architectuur van de gepresenteerde landen. Een exemplaar van de glossy wordt samen met een prijsoverzicht gratis toegezonden na een aanvraag via benelux@europapark.de of via www.reisgidsen.nl. Europa-Park maakt het mogelijk om in één dag een bezoek te brengen aan Italië, Spanje, IJsland en Rusland. Er zijn hier dertien Europese landen nagebouwd. Het park, dat in het Zwarte Woud ligt, heeft niet alleen vier hotels, maar ook kampeergelegenheid.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.