>Londen ontdekken: Small Car Big City

>

>Londen ontdekken: Small Car Big City 9

Geen leukere en persoonlijkere manier om Londen te ontdekken dan met de Mini Coopers van small car BIG CITY. De typisch Britse Mini’s rijden je zowel langs de bekende highlights als de minder ontdekte delen van de stad. De chauffeurs kennen Londen op hun duimpje en zorgen tijdens deze privé-tour dat je niks mist. Small car BIG CITY dompelt je tijdens de rit onder in de sfeer van de sixties. De chauffeurs gaan volledig in stijl gekleed en draaien tijdens de rit de populairste liedjes uit de jaren ‘60. Kortom een unieke en stijvolle manier om Londen te leren kennen. Je kunt kiezen uit 6 verschillende routes en de prijzen zijn vanaf £18.00 per persoon. www.smallcarbigcity.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.