>Nieuwe speeltoestellen in Linnaeushof

>Woensdag 31 maart gaat Linnaeushof weer open voor het publiek. Dan presenteert Europa’s grootste speeltuin de nieuwe, interactieve Sonaboog. Op 4 en 5 april is er direct al een gezellige Paasactie en 25 april is de voetbalfinale van de BSM-Linnaeushof minicompetitie. Linnaeushof heeft de afgelopen winter bestaande speeltoestellen zoals het Piratennest en waterspeeltuin de Oase opgeknapt en vernieuwd. Maar er zijn ook nieuwe speeltoestellen gekomen voor kleuters en peuters. En er is een nieuwe speelplek voor grotere kinderen verschenen: de moderne, interactieve Sonaboog waarmee kinderen – met hun ouders, verzorgers en grootouders – vrolijke en spannende spellen kunnen spelen zoals Commando, DanceBattle, DierenZoeken, Freeze, ReactieRace en RekenRace. Zie: www.sonaplay.com/nl/.

Linnaeushof begint het nieuwe seizoen met een Paasactie. Zondag 4 en maandag 5 april kunnen kinderen in Europa’s grootste speeltuin grote paaseieren met letters zoeken. Alle kinderen die meedoen krijgen een verrassing en de winnaars van deze letterpuzzel komen op de site te staan.
Zondag 25 april is de voetbalfinale van de spannende BSM-Linnaeushof Minicompetitie. In het jaar van het WK Voetbal in Zuid-Afrika steunt Linnaeushof de organisatie FootBall Maties (www.footballmaties.nl). In Afrika voetballen veel kinderen op blote voeten. Daarom bedacht de twaalfjarige Mick van Zon een bijzondere actie. Hij roept Nederlandse kinderen op om (tweedehands) voetbalschoenen in te zamelen voor Zuid-Afrikaanse leeftijdgenoten. Linnaeushof roept daarom alle deelnemers aan de BSM-Linnaeushof Minicompetitie op om bij de finale op 25 april voetbalschoenen in te leveren voor deze actie.

Linnaeushof heeft ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grotere, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp en waterspeeltuin De Oase. De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen en bedrijfsuitjes. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid en getraind personeel let op de kinderen.
Linnaeushof, Rijksstraatweg 4, Bennebroek, www.linnaeushof.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.