>Op workshop in Griekenland?

>Miniati Reizen organiseert al 15 jaar workshopvakanties op de Peloponnesus in Griekenland. Professionele docenten begeleiden deelnemers tijdens een week, of een paar weken beeldhouwen, schilderen of een van de andere workshops, die te volgen zijn tijdens een geheel verzorgde vakantiereis. Onder de naam Griekenlandaanzee worden creatieve en culinaire workshop-vakanties in een eigen hotel, direct aan het strand in het rustige badplaatsje Kantia in de omgeving van Nafplion georganiseerd.
Deelnemers beschikken over een eigen appartement voorzien van badkamer, keuken, TV / AC en een ruim balkon met zeezicht. Het all-in arrangement omvat verder een direkte lijnvlucht naar Athene en de transfers van en naar het vliegveld.
Vanaf 16 mei staan er weer een aantal workshops op het programma: Schilderen, Beeldhouwen, Mozaiek, Fotografie, Creatief Schrijven, Muziek, Glaskralen en Filosofie. In juni en oktober is er ook weer een workshop Culinair aan Zee met kooklessen o.l.v. Amsterdamse chef-kok Relinde Fontaine van restaurant De Hemelse Modder.
Informatie: www.griekenlandaanzee.nl of 020-6733241

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.