>Populairste Paasmarkten in NL

>Het is met Pasen niet alleen maar thuis een Paasbrunch verzorgen voor familie of massaal naar de meubelboulevard. Grote kans namelijk dat het weer het toelaat een flinke wandeling te maken in het bos of op het strand. Daarnaast wint ook de stedentrip aan populariteit. Eén en ander wordt gecombineerd met een bezoek aan één van de Paasmarkten die in Nederland georganiseerd worden. Boekingswebsite hoteliers.com heeft naar aanleiding van een onderzoek onder haar gasten een top 5 opgesteld van de meest populaire Paasmarkten van Nederland:

1. Panningen
De grootste Paasmarkt van Nederland in het Limburgse Panningen met meer dan 400 marktkramen en vele duizenden bezoekers
2. Nijmegen
Sommige markten hebben een lange historie, zoals de Paasmarkt in Nijmegen welke dit jaar voor de 24e keer groots wordt gevierd op en rondom de Grote Markt. Naast een Paaskinderboerderij en eierzoeken is er ook het Smartlappenfestival op de diverse podia
3. Den Haag
Meerdaagse Paasmarkt van 3 tot en met 5 april is er op het Lange Voorhout een traditionele Paasmarkt georganiseerd met sfeervolle stands
4. Rotterdam
Een bezoek aan de Paas-braderie in de Hoogstraat is gemakkelijk te combineren met een boottochtje over de Maas
5. Scheveningen
Op het Palaceplein in Scheveningen vindt u van 3 tot 5 april ook weer de jaarlijkse Paasmarkt. Een gezellige sfeer gegarandeerd en natuurlijk de mogelijkheid om even lekker uit te waaien aan het strand.

Naast informatie over leuke uitjes tijdens de Paasdagen en bijpassende hotelaanbiedingen heeft hoteliers.com meer voor haar bezoekers in petto. Het ouderwetse paaseitjes zoeken is in een digitaal jasje gestoken. Op de website www.hoteliers.com/paasactie zijn tot en met 5 april verschillende Paaseitjes te vinden. Wie er 5 vindt, maakt kans op een geheel verzorgd weekend. In totaal worden er drie geheel verzorgde arrangementen weg in Nederland, België en Duitsland verloot.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.